Partnereink: ESK | Csubakka! | Hitel | Geek Poló Bolt | Elektromos Tehergépkocsik | Elektromos Buszok
Hallgassd Te is (katt. ide) a lokalhoszt.hu kedvenc online rádió adóját a LazaRadio-t! De ha röhögni akarsz, akkor válasszad a Csubakkát!

BejelentkezésBejelentkezés:
Név: Jelszó:

Dátum: 2020. szeptember 24., Csütörtök
Boldog névnapot: Gellért
Jelenlegi látogatók: kocka

[PC Game] Sniper Ghost Warriors- A City Interactive 2010-es játéka.

A játék ami tele van hibával, mégis nagyon jó!

írta: enemy107, 2010.10.04. @ 23:43
hozzászólások: 7 db
megtekintve: 10297

City Interactive

A City Interaktive 2002-ben alakult, a Lemon interactive és két másik stúdió, a Tatanka és a We Open Eyes összefogásával. PC és konzoljátékokat fejlesztenek, nem akármilyen iramban, ez meg is látszik a minőségen, de hát egy lengyel cégnek bele kell húzni, ha talpon akar maradni ebben a profitorientált világban. Rengeteg játékot jelentetnek meg, ráadásul általában nem saját ötletek alapján. Az ő nevükhöz fűződik a Code Of Honor sorozat, vagy a Battlestrike. Próbáltam őket, igen mély nyomot hagytak bennem. Hatalmas alapötletek, már ha nem lopott az az ötlet, hihetetlen rosszul kivitelezve. Persze az is felmerült bennem, hogy tőke hiányában a szolid keretekből próbálják saját maguk sütögetni a pecsenyéjüket, és pár éven belül előrukkolnak egy olyan motorral, ami teszem azt üti a Cryengine-t. A Chrome Engine4, ami a Sniper Ghost Warriors motorja, szerintem jó úton halad. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ha ez alatt a játék alatt CryEngine dübörögne, igencsak feladná a leckét a neves konkurenciának.
A lényeg az, hogy ez a játékuk igen jól sikeredett, bármennyire is fikázzák! Ja igen COD koppintás! Igen, naná hogy az, de kérdem én, hogy melyik nem?


Akkor sznájperkeggyünk a dzsungelbe!

Erősen diverzáns akciónk helyszíne Isla Trueno, egy kitalált sziget, valahol a világban, szerintem a vidék erősen latin amerikára sugall. A hatalmat eme térségben Vasquez tábornok ragadta magához, és rettegésben tartja a lakosságot. Olyan igazi katonai diktatúra uralkodik. Folyik a kábítószerüzlet, virágzik a korrupció, a befolyt összegekből pedig minden magas rangú tábornok, illetve vezető részesedik. A mi feladatunk a Delta Force kötelékében szépen csendben likvidálni ezeket a katonai vezetőket, sorban egymás után, amíg el nem jutunk Vasquez tábornokig. A mi karakterünk Tyler Wells mesterlövész, és ha nem a csapattal harcolunk, akkor Anderson közlegény van a segítségünkre.Játékmenet

A játék egy gyors kiképzéssel indul, amit tetszés szerint kihagyhatunk. Utána rögtön az első bevetéssel kezdjük, ahol nem tudjuk likvidálni Vasquez tábornokot, hiszen arról szól a játék, hogy őt kell megkeresni, és kilőni, de addig még fel kell kutatnunk társait is. Sűrűn váltakoznak a feladatok, elég változatos a játékmenet. Hol lopakodnunk kell kúszva mászva, hogy észre ne vegyenek, hol pedig elő a talpas, és kempelés őrült módon. Én nem találkoztam olyannal, hogy az ellenség minden ok nélkül észrevett. Ez egy türelemjáték, hiszen sniperkedni kell. A Sniper Elite volt ehhez hasonló játék. Nagyon tetszik az a rész, ahol a célzó feladatát látjuk el. A célszemélyektől nagy távolságra egy fára felmászni, és onnan irányítani társunkat távcsövön keresztül mikor merre menjen, és kit lőjön le. A laptopokat itt is gyűjteni kell, különböző útbaigazításokat, tippeket rejtenek, amiket a játék menüjéből érhetünk el. A pályák végén pontozza a pontosságunkat, a találatok arányában, és számolja a fejlövéseket. A stats menüben ezt is megnézhetjük, az egész játékra kivetítve is. Az irányítása egyszerű, a szokásos w,s,a,d, a mozgás, ami nem tetszik, a ctrl két funkciója. Egy leütésre guggol, kettőre hasal. Én jobban szeretem ha a c a guggolás. A jobb egeret folyamatosan kell tartani a sniperes célzáshoz. A shifttel itt is visszatartja a lélegzetet célzás közben. A távcsőben láthatjuk a szívverést, a szélirányt, és erőt. Ha pedig nagy távolságba tüzelünk, a shiftet tartva egy kis piros pont jelzi a lövedék várható becsapódási helyét. Még egy segítség van, ami szerintem nem kellene, a célszemélyt pirossal kiemeli célzás közben, a könnyebb láthatóság kedvéért, de nélküle jobb lenne szerintem. A környezet kifejezetten szép, élő látványos. Teli állatokkal, mint a Crysisban. Még házi tehénnel, és krokodillal is találkozhatunk. Az előző bölcsen ingatja fejét legelés közben, utóbbitól 3 infarktust kaptam amikor a lábam előtt sétált be a vízbe.Vannak éjszakai bevetések is, mondjuk ezeknél jól jön az előbb említett piros kiemelés. Az ellenség intelligenciájában sem találtam túl nagy hiányosságokat, szépen elugrálnak a célkeresztből, bekerítenek ha úgy adódik. Elég nagy mozgásteret kapunk, bár az, hogy elfogy a pálya nagyon nem szeretem.
A fegyverek jók, főleg mesterlövész fegyverekről van szó, és hála istennek itt-ott találhatunk Dragunovot is, amit soha nem ad alapfegyvernek egy küldetéshez sem. Az öngyógyítás folyamata elég röhejes, Q billentyűvel egy injekciót nyomunk a szívünkbe, azt hiszem ez Lydocain, lehet nem jól írom de sebaj. A játék egyébként telis tele van bug-al, amin némileg segít az 1.1-es javítás. Ezzel megoldották valamelyest, hogy ne dugdossuk a fegyver csövét agyig a sziklába, illetve a víz feletti fegyver grafikus hibát. Így is maradtak olyan hibák, hogy fedett helyen esik az eső, vagy a lépcső mellett 60cm-es magasságban lebegő, guggoló ellenség. Készítettem egy kis videót, nézzétek meg, ahogy a levél benne van a fegyver távcsövében. Egy kis ízelítő.A játékban van multiplayer mód is, ahol elég nagy pályákat kapunk. Az alapvető fegyverek éppúgy mint az egyszemélyes módban a AS50, MSG90, SR25 és SVD Dragunov. Van dobókésünk, és használhatunk taposóaknát is. Én viszont még mindig nem multizok a sok cheates gyökér miatt, tehát ennyit a multiról, majd megnézitek.

Gépigény

CPU 3.2 GHz / AMD Athlon 64 3500+
RAM 1GB for XP / 2GB for Vista and 7
VGA Nvidia 6800 or ATI X1650, 256 MB RAM, Shader Model 3.0
Op. rendszer Windows® XP (SP3) / Vista™ (SP1) / 7
DirectX DirectX® 9.0c
Merevlemez 6GB
Hangkártya DirectX 9.0c kompatiblis hangkártya

Ez a minimális gépigénye a játéknak, amin állítólag megy. Lehet. Azért kihagynám hogy egy ilyen konfigon toljam. Először Dual Core E5200 játszottam vele, 3.5GHz-re húzva, 1333FSB, 2X1Giga rammal, 1110MHz-en, Galaxy 8800GT-n. Szépen futott rajta. Most egy Core2Duo E6300-as volt a tesztalany, 1.8GHz, no tuning, 2X1 Giga 800MHz-es ram, VGA maradt. A játék rosszabbul fut, viszont az ellenség intelligenciája javult, illetve kevesebb bug-al találkoztam.
Gondolom a Core2Duo miatt, mert itt a két mag össze is tud dolgozni, ellentétben a Dual Core-al. Az biztos, hogy erős gép kell hozzá, VGA-ról nem is beszélve. Szerintem lassan minden játékhoz kell a GTX260 legalább, hogy jól fusson. Persze lekopogom a 8800GT még mindig szépen teljesít.

Végül..

Vegyétek hát meg ezt a jó kis lengyel játékot, én is úgy tettem, evvel is támogassuk a City Interactive csapatát. Nem rossz game, akárhogy is fikázzák, nem kempelni kell benne, hanem sniperkedni, és megy mint a karikacsapás. Mindenkinek jó szórakozást kívánok! Szevasztok!Hozzászólások

Hozzászólás (anonymus)
<<-- Kérlek, írd be ide azt a szót, hogy kocka, különben a hozzászólásod nem fog megjelenni ebben a cikkben!
2012.01.08. @ 16:39
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Sziasztok!
Bár a grafika nem a legszebb, de én profi vagyok a lopakodós játékokban, ezért megtetszett. Lehet, hogy letöltöm. Már csak az hiányzik az oldalról, hogy 1 kattintással le lehessen tölteni a játékokat.

2011.08.25. @ 08:54

bunggie321Regisztrált: 2011.08.25.
Hír hozzászólás: 5 db
Cikk hozzászólás: 9 db
Fórum hozzászólás: 1 db


a grafika az meg rohadt szép!elismerés!

2011.08.25. @ 08:54

bunggie321Regisztrált: 2011.08.25.
Hír hozzászólás: 5 db
Cikk hozzászólás: 9 db
Fórum hozzászólás: 1 db


nah ez biztos jó játék.bár nekem nem biztos h megy proci miatt meg lehet h VGA miatt se.de majd megnézem

2011.04.19. @ 07:26

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: ccs2929 - 2011.04.18. @ 17:57

Hát nem rossz,bár a Sniper Elite annak idején azért jobb volt!
Nekem Xbox 360-on szaggatásmentesen megy!

Hát igen, mondhatnám PC fan ként, hogy pontosan ezért megy szarul PC-n, mert konzolról portolták át.
Ha eredetileg PC-n jelent volna meg, akkor nem hogy jobban menne, de messze szebb grafikája lenne.
Xbox elég szegényes hardver szempontból, ezért "butítják" a grafikát náluk, de ez az összes konzolra igaz...

2011.04.18. @ 17:57

ccs2929Regisztrált: 2011.04.18.
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 1 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Hát nem rossz,bár a Sniper Elite annak idején azért jobb volt!
Nekem Xbox 360-on szaggatásmentesen megy!

módosítva: 2011.04.18. @ 17:58
2010.10.20. @ 12:58
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


nekm egy dualcore 1800 procesorom van 2gb ramm egy forsa nvidia geforce 9800 gt 1gb 256 bit es megy teljess felbontasba semi szagatas vagy bug nelkul

2010.10.05. @ 08:26

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Egész jó teszt lett!

  - Ingyen ajándékok

Facebook Oszt lájkoló a Fészbúkon?Videók, képek, viccek, Csubakka Ha röhögni akarsz ...Ingyenes elektronikai termékek Ingyenes termékek ...Konzol Magazin Ha nem PC, akkor konzol!Gyors keresés Keresés
Keresendő szöveg:

Club7 Rádió LazaRadio


LazaRadio

Szavazás Szavazás


Vannak új szerkesztőink! Miből szeretnél többet?


Jó lenne még több hír!
9 %
Még több kivesézős cikket akarunk!
3 %
Jó lenne néhány új gépigény is!
2 %
Letötltéseket akarunk!
52 %
Legyen több mindenből!
15 %
Bikicsunáj!
19 %
Összes szavazat: 158 db

Képgaléria Képgaléria
további képek ebből a galériából:
Kinect Adventures

Statisztika Statisztika


Hírek: 1118 db
Cikkek: 140 db
Kockafejek: 33276 db
Hír hozzászólások: 3568 db
Cikk hozzászólások: 1842 db
Fórum hozzászólások: 1117 db
Összes hozzászólás: 6527 db

Hirdetés Hirdetés
2007-2010. Minden Jog Fenntartva - lokalhoszt.hu
Email: fido@lokalhoszt.hu
Honlapkészítés, webtárhely
Többen kérdezték már, hogy mi az oldal célja? Akkor legyen mondjuk ez a cél: Világuralom! :D


Az oldal legenerálva 0.047234 másodperc alatt.